Cooking – Quiche and savoury tart

Reviews: Average review: 5 Number of reviews: ( 4) Level: Beginner Category:

Are you a gourmet who’s always wanted to know how to make the best quiches and savoury tarts in town? Want to impress your friends and family at your next potluck?

In this 3-hour workshop, we’ll delve into the world of savory tarts. Using traditional methods, we’ll discover how to make hand-kneaded shortcrust pastry. Using basic kitchen utensils, we’ll cook two culinary classics: a quiche Lorraine and a seasonal vegetable tart!

With a rolling pin and a whisk, we’ll learn how to master the textures of a successful pastry, strike a balance between flavors and choose the right seasonal vegetables. Everyone will leave with a quiche and a savoury tart.

Skills required: none! This workshop is open to all.

The price includes all necessary materials, kitchen equipment and raw materials.

 

Note: remember to bring your own containers so you can take home the products you’ve made.

Past makers' reviews

5.0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
18 March 2024

C’était mon meilleur atelier! Vraiment génial! On était 6, ce qui était idéal pour créer des liens en rigolant, tout travaillant. Le professeur était super pédagogue. Très bien expliqué. On sent que ça a été bien préparé aussi. C’était vraiment super!

Marc L.
18 March 2024

Les explications étaient claires, simples et précises. Je n’avais jamais fait de tarte. Le résultat m’a impressionné en plus d’être délicieux !

Murielle
28 February 2024

J’ai tout aimé! Gilles est toujours aussi gentil et compétent, le groupe très agréable et mes tartes splendides! De plus, j’avais amené ma grande amie qui a aussi adoré son expérience. Nous allons répéter 😉

Frédérique
23 February 2024

Le rythme était bon, le résultat était excellent, les consignes étaient claires

Laurence

Are you a past maker? Tell us what you thought of your experience.

$89 + txs